A kelkáposztafőzelék hagyományos elkészítése során a friss, roppanós kelkáposzta kerül a középpontba, melyet ízletes fűszerekkel és krémes alapokkal kombinálunk. A hozzávalók gondos válogatása és a főzés lassú, türelmes folyamatának köszönhetően a végered
A kelkáposztafőzelék a hideg őszi és téli hónapok igazi slágere! Családunk minden tagja imádja ezt a finomságot, legyen az fasírttal, natúr szelettel, vagy akár egy kiadós pörkölttel megspékelve. Nálunk nem jellemző a sűrű, "kanál is megáll benne" verzió, inkább a levesesebb, könnyedebb állagot részesítjük előnyben. Ez nemcsak ízletesebb, hanem a gyomrunknak is kíméletesebb, hiszen kevesebb rántással készül. Ráadásul ügyelünk arra is, hogy a kelkáposzta roppanós maradjon, így csak rövid ideig főzöm. Minden falat egy igazi őszi-téli élvezet!




