Íme egy egyedi változat: "Gazdag, selymes forró csokoládé, amely egyetlen kortyával elvarázsolja az érzékeket. A csokoládé lágyan olvad a szánkban, miközben a fűszeres aromák és a krémes textúra egy igazi ízutazásra invitálnak. Ideális választás a hideg
Forrón csészékbe töltjük, majd ínycsiklandóan reszelt csokoládéval koronázzuk meg.
A forró csoki igazi csemege, amit mindig örömmel fogyasztunk... Bár néha hetek telnek el, mire újra kedvet kapunk hozzá. Szóval nem mondanám, hogy forró csoki mániások lennénk. :) Már sokféle változatot kipróbáltunk, és akadtak közöttük igazán ízletesek is, de úgy döntöttem, elég a kísérletekből. Végül is, nem akkora titok, hogy otthon is könnyedén elkészíthető. Az első próbálkozásom kicsit sűrűre sikerült, így inkább puding lett belőle, de ez nem szegte kedvünket, gyorsan el is fogyott. :) Aki édesebben szereti, bátran tehet még hozzá egy kis cukrot. További fotók itt.




